Log in om toegang te krijgen tot onze webshop, nog geen lid? 

                                                                   Meld je dan nu aan.

De Hempa website is enkel zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Maak nu een account aan om toegang tot de privépagina's van deze webshop te te krijgen.

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Inlog

Registratie is slechts 1 x Na toetsing krijg je van de webmaster toegang om de site te bezoeken Deze is persoon gebonden. Op verzoek dient u een geldig legitimatie bewijs te overleggen deze stuurt u naar onze beveiligde mailserver.Geldig zijn: ID kaart, paspoort of rijbewijs Om fraude tegen te gaan mag u registratienummer en Bsn nummer onleesbaar maken, echter niet uw naam, geboorte jaar, en pasfoto bij de pasfoto mag u wel een balkje over de ogen plaatsen. Het kopij van uw legitimatie bewijs zullen wij na registratie verwijderen uit ons bestand. Uw persoonlijke gegevens zullen op geen enkele wijze worden getoond/verkocht/of ter inzage gegeven aan derden. ( zie ook onze voorwaarden)

U ziet dat het ons niet gaat om uw gegevens maar wij willen voor onszelf en voor de overheid zeker stellen dat wij verkoop aan minderjarigen tegen gaan.

Wij geven u een aantal mogelijkheden om uw legitimatie te bewerken zodat misbruik voor zover mogelijk word uitgesloten, alle emails uploads en berichten gaan direct naar de mail server PROTON waar deze worden versleuteld.  Protonmail is de best beveiligde mailserver die er is

Mailserver beveiligd door: PROTON MAIL . COM

zie ook Algemene voorwaarden.