ACTIE!! HUGO e 4 vap eliquid pen v.a. € 6.00 !! Op=Op

TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD Kenmerken:100% nieuw en hoge kwaliteit.Het compacte, draagbare, hoge capaciteit, duurzaam.Hoge efficiency, milieubescherming, geen koortsNieuwe ontwerp voor side Usb charge plug, het is handig voor u wanneer u gebruik.Met batterij, u nned te laden wanneer power is uit.Specificaties:Item Type: Ego-T CE4 Kit 650 mah Batterij Side USB LadingMateriaal: MetaalBatterij Capaciteit: 650 mahKleur: Blauw/Paars/Rood/Staal/Wit/Zwart/Groen (Optioneel)Hoeveelheid: 1 set (andere accessoires demo in de foto is niet inbegrepen)Opmerking:1. overgang: 1 cm =  Dank u!Pakket omvat: (Geen retail verpakking)1 X Ego-T Batterij1 X Verstuiver1 X Usb-kabelZonder CBD 6.00

met CBD 10 ml cbd      14.95


  • HANDLEIDINGEN

EGO Smokey en EGO Smokey II Handleiding

Een e-sigaret heeft niet veel onderhoud nodig. Er zijn enkele onderhouds-handelingen waarmee je de dampkwaliteit hoog houdt, en de levensduur van de e-sigaret of mod verlengt.

Enkele richtlijnen voor onderhoud en gebruik:

Vullen: volg bij het vullen nauwlettend de instructies. Als er vloeistof in de verdampingskamer komt (in plaats van in het reservoir), gaat de verdamper pruttelen. Hij produceert dan weinig of geen damp meer.
Contactpunten: de verdamper maakt contact met de batterij via contactpunten. Deze
kunnen vuil aantrekken. Maak deze zo nu en dan bij het verwisselen van de batterij
schoon met een wattenstaafje of een stukje keukenrol.
Mondstuk: dit is de plaats waar vuil en bacteriën zich makkelijk nestelen. Maak dit regelmatig schoon onder de warme kraan of met een alcoholdoekje. In het mondstuk kan bij veelvuldig gebruik achtereen dampvocht ophopen, dit kan op den duur ook pruttelen veroorzaken. Haal zo nu en dan het mondstuk los en laat de vloeistof terug in het reservoir lopen.
• Om eventueel stof of vuil aan de binnenzijde van de damper te verwijderen, kan het helpen om de damper vanaf de batterijzijde door te blazen. Een verdamper is toe aan vervanging als deze geen sissend geluid meer maakt, en/of niet meer voldoende damp produceert, de vloeistof donker kleurt, er een brandsmaak ontstaat.

Batterij van de e-Sigaret

De meeste batterijen kunnen ongeveer 300 keer worden opgeladen. Zorg er voor dat je onderstaande richtlijnen in acht neemt om de levensduur van de batterij niet te verkorten.
• Laad de eerste keer de batterij minimaal 4 uur op, het lampje van de oplader zal al eerder groen worden, laat de batterij dan gewoon zitten.
• Laad de batterij pas op als hij helemaal leeg is. Een batterij is leeg als het blauwe lampje knippert bij het indrukken van het knopje (let op: dit lampje knippert ook als de batterij wegens oververhitting blokkeert doordat je deze langer dan 10 seconden
ingedrukt houdt).

• De batterij zal na enkele oplaadbeurten zijn volledige lading bereiken en op volle kracht zijn.
• Reinig de kop van de batterij bij iedere oplaadbeurt met een wattenstaafje of een stukje keukenrol, zodat de batterij goed contact blijft maken met de verdamper via de contactpunten. Een schone batterij is ook beter voor de oplader. De batterij is aan vervanging toe als de hoeveelheid damp afneemt, en/of steeds minder lang mee gaat tussen de oplaadbeurten.
Zorg er voor dat je tijdig nieuwe batterijen bestelt. Gooi de batterij niet in de vuilnisbak, maar bij het chemisch afval.

Het opladen en vullen van de EGO Smokey CE4 e-Sigaret

Stap 1: Om de e-sigaret op te laden maakt u gebruik van de USB oplader. Deze kunt u aansluiten op alle soorten USB poorten, sigarettenaanteker en muuradapters. Schroef de EGO batterij voorzichtig op het uiteinde van de USB lader. Wanneer de batterij aan het laden is geeft de LED een rood licht weer. Wanneer de batterij volledig geladen is zal het LED groen licht weergeven.
Stap 2: Schroef vervolgens het mondstuk (ook wel drip-tip genoemd) van de clearomizer af zodat deze gevuld kunnen vullen met vloeistof.Stap 3: Met een e-liquid flesje kunt u nu de clearomizer voorzichtig vullen door de e-liquid langs de zijkant in het reservoir te spuiten. Plaats de liquid niet in het gaatje in het midden, dit is voor de lucht toevoer. Aangeraden wordt om een navulflesje te gebruiken, hier zit een lange vulnaald aan zodat u de clearomizer makkelijker zonder knoeien kunt vullen.Stap 4: Schroef vervolgens het mondstuk voorzichtig weer op de clearomizer terug. Let op, schroef het er niet te strak op.Stap 5: U kunt nu de clearomizer weer op de EGO batterij schroeven. Zorg ook hier ervoor dat dit niet te strak wordt gedaan.Stap 6: Om de batterij aan te zetten dient u de LED knop 5 keer snel achter elkaar in te drukken. Het LED knopje zal vervolgens gaan knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Laat de vloeistof een paar minuten inwerken op de clearomizer alvorens te gebruiken. Dit bevorderd de levensduur van uw clearomizer. Wanneer u gebruik wilt maken van de e-sigaret houdt u de LED knop ingedruk tijdens het inhaleren. De knop zal tijdens indrukken blauw oplichten.
Stap 7: Druk de LED knop alleen in als u een hijs neemt van de e-sigaret, de knop activeren zonder te hijsen aan de e-sigaret zal de levensduur van uw clearomizer verkorten. Zet daarom altijd uw e-sigaret uit voor u hem opbergt in uw zakken. Om de batterij weer uit te schakelen kunt u de LED knop weer 5 keer achter elkaar indrukken.

Het opladen en vullen van uw EGO Smokey II (EVOD) e-Sigaret

Stap 1: Om de e-sigaret op te laden maakt u gebruik van de USB oplader. Deze kunt u aansluiten op alle soorten USB poorten, sigarettenaanteker en muuradapters. Schroef de EGO batterij voorzichtig op het uiteinde van de USB lader. Wanneer de batterij aan het laden is geeft de LED een rood licht weer. Wanneer de batterij volledig geladen is zal het LED groen licht weergeven. Houdt de clearomizer met het mondstuk naar beneden en draai nu aan de bovenzijde het deksel los

Stap 2: Met een e-liquid flesje kunt u nu de clearomizer vullen door de e-liquid langs de zijkant voorzichtig in het reservoir te spuiten. Plaats de liquid niet in het gaatje in het midden, dit is voor de lucht toevoer. Aangeraden wordt om een navulflesje te gebruiken, hier zit een lange vulnaald aan zodat u de clearomizer makkelijk kunt vullen.

Stap 3: Schroef vervolgens het deksel voorzichtig op de clearomizer. Let op, sluit deze goed af maar niet te strak.
Stap 4: U kunt nu de clearomizer weer op de EGO batterij schroeven. Zorg ervoor dat dit niet te strak wordt gedaan!
Stap 5: Laat de vloeistof een paar minuten in de clearomizer trekken alvorens de e-sigaret te gebruiken. Dit bevorderd de levensduur van de vervangbare coil in uw clearomizer.
Stap 6: Om de batterij aan te zetten dient u de LED knop 5 keer achter elkaar in te drukken. De LED zal nu knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Wanneer u gebruik wilt maken van de e-sigaret houdt u de LED knop ingedrukt tijdens het inhaleren.
Stap 7: Druk de LED knop alleen in als u een hijs neemt van de e-sigaret! de knop activeren zonder te hijsen aan de e-sigaret zal de levensduur van uw clearomizer verkorten. Zet daarom altijd uw e-sigaret uit voor u hem opbergt in uw zakken. Om de batterij weer uit te schakelen kunt u de LED knop weer 5 keer achter elkaar indrukken.

Kies een variant:

Vanaf 6,00 €