Purple Punch gefeminiseerd wietzaden

Purple Punch

Purple Punch wiet zaden zijn ontstaan uit een kruising van Larry OG x Granddaddy Purple. Haar indica dominantie heeft ze te danken aan het feit dat beide ouders ook indica dominant zijn. Het is een stabiele Amerikaanse wietsoort die niet heel veeleisend is en tevens een goede resistentie kent tegen schimmels, ziektes en kou.

Dankzij haar indica dominantie, groeit Purple Punch uit tot een korte en gedrongen plant. Binnen blijft ze over het algemeen onder de 100cm. Buiten wordt ze echter ook niet hoger dan 150cm. Niet dat dit een nadeel is. Integendeel; want ze levert fantastische opbrengsten met haar sterke zijtakken. Opbrengsten binnen van 750g/m² en tot wel 1000g/plant buiten zijn hierbij haalbaar. De toppen van deze planten zijn compact en hebben een zeer hoog THC-gehalte van 25%!

Je krijgt een lekker ontspannen gevoel van het roken van deze wiet. Ontstressen is dan ook prima te doen met deze wietsoort. Haar korte bloeitijd, hoge opbrengst en hoge THC gehalte maken dit een voortreffelijke wietsoort om te kweken.

Eigenschappen Purple Punch wietzaadjes

- Goede resistentie tegen ziektes
- Zeer hoog THC-gehalte
- Sterke indica
- Paarse Amerikaanse wietsoort
- Grote opbrengst
- Planten blijven klein

Informatie Purple Punch wietzaadjes

Bloeitijd: 8 - 9 weken
Genetica: Larry OG x Granddaddy Purple
20% sativa, 80% indica
Hoogte plant buiten: 120 - 150 cm
Oogstmaand buiten: van juni tot oktober
Opbrengst binnen: 600 - 750 gr / m²
Opbrengst buiten: 450 - 1000 gr / plant
THC: 25%

Kies een variant:

5,00 €