AKTIE 80 W Vape Elektronische Sigaret + sub ohm coil

Tijdelijk uitverkocht Advies prijs € 69,95   onze prijs: € 49.00 Aktieprijs  29.99

80 W Vape Elektronische Sigaret in luxe gift box ( zonder extra coils deze zijn wel bij ons te bestellen 5 voor 2.50 )

SUB OHM COILS ( onder de 1 ohm) 

verstelbaar vermogen: 20 watt   60 watt, 80 watt.


geschikt voor onze Delta 9 e vloeistof


 in donker rood. goud losse coils op voorraad 
extra info over coils:

Welke coil moet ik gebruiken ?

Een clearomizer ( het deel van uw E-sigaret) waar u de E-liquid in doet heeft een onderdeeltje wat de vloeistof doet verdampen. Dit is de zgn. COIL. Er bestaan voor de diverse merken/ types clearomizers allemaal verschillende coils die ook allemaal weer een ander dampbeeld geven dus welke coil moet u nu gebruiken ?

Deze pagina legt u in ee notendop uit welke coil u moet gebruiken in uw clearomizer. Het is uiteraard geen kwestie van "moeten" maar meer een kwestie van voorkeur, of er überhaupt wel verschillende soorten coils voor uw clearomizer leverbaar zijn en natuurlijk of uw batterij of boxmod het type coil wat u wilt gebruiken wel aankan.

Er bestaan grofweg 3 verschillende soorten coils die u kunt gebruiken:

  • standaard coils
  • Sub ohm coils
  • Temperatuur coils

STANDAARD COILS l ( v.a. 1 ohm) :

deze kunt u gebruiken in combinatie met alle soorten batterijen en boxmods omdat deze uitsluitend werken met het voltage / wattage van uw stroombron. Al naar gelang de hoogte van het wattage geeft deze coil meer of minder damp af. Als u de standaard coil gebruikt met een te hoog Wattage / Voltage ervaart u een verbrande smaak. Dit gebeurt u maar één keer want die ervarig wilt u niet vaker. Gebruikt u een standaard Ego/ Evod batterij zonder Variabel Voltage dan kunt en hoeft u niets in te stellen. Heeft u een batterij of een boxmod waarvan u het Voltage / Wattage kunt verhogen begint u dan met een instelling van ca. 3.8 Volt of bij de 9 Watt. Wilt u meer damp verhoogt u dan het Voltage / Wattage.

Men spreekt van standaard coils indien deze een weerstand in Ohm hebben v.a. 1 ohm. Met standaard coils kan een uitmuntende dampproductie worden gecreërd.

SUB OHM COILS ( onder de 1 ohm) :

Wilt u Sub Ohm coils gebruiken dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. Sub Ohm coils zijn alleen geschikt voor krachtbronnen v.a. ca. 30 Watt ( bij 0.5 ohm) en kunnen dus niet zomaar gebruikt worden op iedere batterij of boxmod. Ook bij het Sub Ohmen kunt u het Wattage van de krachtbron verhogen danwel verlagen om zodoende meer of minder dampopbrengst te krijgen.

Sub Ohm dampen is minder geschikt voor personen die pas beginnen met dampen omdat deze coils vaak een zeer warme damp afgeven en ook wat luidruchtiger zijn dan standaard coils. Het eerste kan voor sommige mensen iets teveel van het goede zijn en het geluid wat men hoort kan totaal geen kwaad; het hoort bij het type coil.

De afgelopen periode zijn er veel E-smokers op de markt gekomen waarbij van fabriekswege standaard een sub ohm coil in de clearomizer geplaatst is. Vaak is dat een 0.5 ohm coil. Als u zo'n starterkit aanschaft en u ervaart de hoeveelheid damp, de warmte van de damp of het geluid als onprettig kijk dan of er voor de desbetreffende E-smoker / clearomizer een type coil verkrijgbaar is met een hogere weerstand bijv. een 0.8, 1.2 of 1.5. Probeert u een hogere weerstand en u zult ervaren dan het dampbeeld van de E-sigaret rustiger wordt. Natuurlijk is het wel zo dat als u kiest voor een coil met een hogere weerstand en u heeft een batterij waarvan u het Voltage / Wattage niet kunt verhogen, de dampopbrengst minder zal zijn. Het gebruiken van een Sub Ohm coil in een clearomizer blijft zeker in het begin even wennen.

TC COILS:

TC coils kunt u alleen gebruiken op boxmods / batterijen die een speciale stand ( modus) hebben die u kunt kiezen. TC coils zijn TEMPERATUUR Coils en geven een meer of mindere damp af al naar gelang de ingestelde temperatuurstand. In de serie TC coils wordt er onderscheid gemaakt in NI ( Nikkel) coils, TI ( Titanium) coils, een combinatie daarvan of de SS 316 ( Stainless Steel) coils. De NI en TI coil kunt u alleen gebruiken in de Temperatuurstand van uw boxmod en de SS 316 kunnen tevens gebruikt worden in de Wattage Modus van de Boxmod.

Temperatuurcoils geven een meer constante damp af, een zuivere smaak en het verbruik van uw E-liquid zal afnemen. Echter waar velen denken dat TC coils meer dampopbrengst geven moet ik u teleurstellen. Wilt u meer damp kies dan voor een Sub Ohm coil of voor een standaard coil en zoek het maximum wattage op.

29,99 €