Granddaddy Purple

Nieuw beperkte voorraad

Granddaddy Purple

Grandaddy Purple is afkomstig uit Californië en bestaan voornamelijk indica genetica. Deze cannabis is ontstaan door Purple Urk X Big Bud te kruizen.

De toppen zijn voornamelijk groen en dus niet paars.

Grandaddy Purple is een plant die mooie grote bladeren ontwikkelt met mooie harsachtige toppen. De wiet van Granddaddy Purple heeft een hoog THC-gehalte, tot wel 25%! Met een gemiddelde opbrengst tussen de 500-600 gram/m2 met een binnenkweek en tot wel 200 – 800 gram per plant met een buitenkweek, doet ze het uitstekend! De compacte structuur maakt haar super voor een SOG opstelling. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om haar te toppen, zo groeit ze iets breder en zal ze wat kleiner blijven.

Onder ideale omstandigheden zullen haar toppen prachtig paars kleuren. Bovendien is deze wiet ook zeer geschikt voor medische gebruikers om pijn te bestrijden, misselijkheid te verlichten, in slaap te komen en het kalmeren van angstgevoelens.

De smaak en geur van deze cannabis kenmerkt zich aan zoete druiven en wilde bessen. Na het roken geeft deze wiet je een heerlijk lichamelijk stoned effect. Wiet kweken uit deze wietzaden levert je een mooie wietsoort op met veel THC.<

Eigenschappen Granddaddy Purple wietzaadjes Let op: dit product kan zaadjes bevatten.

  • Hoog THC-gehalte
  • Indica topper
  • USA strain
  • Heerlijke zoete smaak
  • Mooie kleuren
  • Lekker stoned effect            

Kies een variant:

Vanaf 37,50 €