Geen verkoop onder 18 jaar

Welkom bij Kratom garden.nl

U dient 18 jaar en ouder te zijn om Kratom te kopen. Kratom Kopen: Algemene Informatie

Er zijn eigenlijk maar drie soorten Kratom (van de Mitragyne Speciosa boom),  de rode, de witte en de groene. De bomen groeien voornamelijk in zuidoost Azië.

De Kratom effecten zijn sterk afhankelijk van het Alkaloïde gehalte van de   Kratom bladeren. De kwaliteit van Kratom wordt bepaald door de regio, leeftijd,   oogstmethode en de manier van verwerken . We voeren ook maar een paar   soorten Kratom, want er zijn er gewoonweg niet veel meer ! Er zijn de meeste    uitlopende en wilde Kratom benaming in de omloop met de meest uiteenlopende beloofde Kratom effecten om u te doen geloven dat het iets speciaals is.  Wij verkopen uitsluitend goede en verse Kratom met simpele benamingen die de kleur en deoogst regio aangeven (behalve dan de Rode Thai want die komt niet uit Thailand).Wij kopen direct in van de locale producenten o.a. in Indonesie zonder tussen leveranciers maar direct bij de bron. Hoogwaardige extracten is een waarborg voor optimaal effect.Alle soorten bomen groeien in diverse regio's (Thai Kratom komt bijvoorbeeld nietuit Thailand, in Thailand zijn de bomen verboden sinds 1943!). Op Bali staat zelfsgeen enkele Kratom boom ! Kratom kwaliteit wordt bepaald door de regio, de soort boom (rode ader of witte ader in het blad), de leeftijd (hoe ouder hoe meer Alkaloïde)en het belangrijkste het tijdstip, de technieken en de verwerking van de oogst.Hierdoor ontstaat een hoge en vooral constante kwaliteit Kratom poeder.U kunt dit ook zien aan de donkere kleur en fijne structuur van onze Kratom poeders.Hoe donkerder hoe ouder namelijk de bomen zijn en hoe fijner het poeder is des temakkelijker het oplost en wordt opgenomen.

Kratom thee maken.

Met kratom thee haal je het meeste uit je kratom. Dus hier is ons recept voor Kratom Gardens ultieme kratom thee.
Kratom is een populair kruidenmiddel, waarvan gedacht wordt dat het zowel stimulerende als ontspannende effecten heeft, afhankelijk van de soort. In poedervorm is kratom een extreem veelzijdig product, die op ontelbare manieren kan worden gebruikt. Een van de meest kalmerende en prettige manieren is er een thee van te trekken en we leggen hier uit hoe je dat doet.
EEN PAAR KLEINE OPMERKINGEN
DOSERING
3 gram: Een redelijk effect
5 gram: Een normale dosering voor de gemiddelde gebruiker
10 gram: Een zeer sterk effect
11+ gram: Extreem sterk, uitsluitend ervaren gebruikers kunnen dit wagen.

Opmerking!  dit recept hebben wij over genomen van samnesia, de ervaring van kratom garden is echter dat bij onze Kratom de dosering veel lager ligt, dus 1g-3g is sterk en 5 g is supersterk en over 10 gram gaan we het helemaal niet hebben Het zal voor iedereen verschillen, Heb je nooit eerder Kratom gebruikt? Begin dan lekker laag, veel is zeker niet beter..
KRATOM THEE
Een zeef of een koffiefilter
Water
Kratom poeder
1 citroen
Optioneel: Honing, suiker, kaneel of een andere smaakmaker.
Allereerst willen we aangeven dat de alkaloïden in kratom, Mitragyine, stabiel zijn op hogere temperaturen, in tegenstelling tot andere plantaardige alkaloïden. Dit betekent dat het risico op krachtverlies door hete temperaturen minimaal is. Desalniettemin raden we aan je water voor dit recept te laten sudderen en niet te koken.
Ook raden we aan het sap van een hele citroen toe te voegen aan je drankje. Dit smaakt niet alleen geweldig, maar het zure element van het sap zal de alkaloïden in de kratom helpen beschermen.
De hoeveelheid kratom die je gebruikt, hangt grotendeels af van het gewenste effect. Omdat kratom bij iedereen anders werkt, zal je jezelf naar jouw persoonlijke, perfecte dosering moeten werken. Het schema hieronder biedt echter een goed startpunt:
1 gram: Een zeer mild effect
Het maken van kratom thee is eigenlijk best simpel. Om het te doen, heb je het volgende nodig:
Een kleine sauspan met schenktuit
1. Giet 375ml water in de pan en voeg het sap van een citroen toe.
2. Laat het water sudderen en voeg nu je afgewogen hoeveelheid kratom poeder toe.
3. Roer het door elkaar en laat het water nog 15 minuten sudderen.
4. Haal je pan van het vuur
5. Plaats de zeef over je beker en giet hier voorzichtig je thee doorheen. Hiermee zou je alle poeders op moeten vangen zodat je thee helder is en vrij van bezinksel.
6. Voeg eventueel smaakmakers toe.
7. Geniet!
Opmerking: Je kan het poeder bewaren en nogmaals gebruiken. Het resultaat zal een zwakkere, maar nog steeds bruikbare thee zijn. Je kan het ook weggooien.
Dat is alles! Als je geniet van de effecten van kratom, zal het infuseren in een thee een geweldige manier zijn een dosis te gebruiken. Het is een extreem eenvoudige, maar flexibele manier om te verzekeren dat je geniet van alle voordelen van dit kruidenmiddel, gemengd met een heerlijke smaak en aroma.


Bron: samnesia